SZÁLLÁS

Egyenlőbánásmód referens ügyfélfogadása márciusban

2014-04-10

Tisztelt Lakosság!

Az Egyenlő Bánásmód Hatóság 2009. óta működő referensi hálózatában Veszprém megye referense vagyok. A hatóság azoknak az ügyfeleknek az ügyében jár el, akiket diszkrimináció, azaz hátrányos megkülönböztetés ér. Az egyenlő bánásmódról szóló törvény védett tulajdonságok alapján tiltja a hátrányos megkülönböztetést. Védett tulajdonságok a következők: nem, faji hovatartozás, bőrszín, nemzetiség, nemzetiséghez való tartozás, életkor, anyanyelv, fogyatékosság, egészségi állapot, anyaság (terhesség) vagy apaság, családi állapot, szexuális irányultság, nemi identitás, társadalmi származás, vagyoni helyzet, vallási vagy világnézeti meggyőződés, politikai vagy más vélemény, foglalkozási jogviszony részmunkaidős jellege ill. határozott időtartama, érdekképviselethez való tartozás, egyéb helyzet.

A hatóság kiemelt célja az, hogy minél több emberhez eljusson naprakész információ arról, hogy a megyei referens mikor és hol tart a közelükben ügyfélfogadást.

Hatóságunk tevékenységéről bővebb információkat a www.egyenlobanasmod.hu oldalon találhat, illetve szíves figyelmébe ajánlom a Naplóban megjelent interjút is: http://veol.hu/veszprem/hatosag-a-diszkriminacio-ellen-1565129.

Ide kattintva olvashatja a 2014. április havi ügyfélfogadási tájékoztatót.

 

Üdvözlettel:

Dr. Fábián Alexandra ügyvéd / Dr. Alexandra Fabian attorney at law

egyenlőbánásmód referens Veszprém megye
H- 8200 Veszprém, Budapest út 13.
Tel./Fax: 0036-88/422-033
Mobil: 0036-30/377-4272